Bestellen ‘Wild van Vilt’

‘Wild van Vilt’ kost € 15,95 per stuk.

Om één of meer exemplaren van ”Wild van Vilt’ te bestellen kun je de kosten overmaken op het onderstaande bankrekeningnummer. Zodra ik het geld ontvangen heb, stuur ik de bestelling naar je op. Voor particulieren reken ik geen verzendkosten.

Na overmaking vanaf een bankrekening of een postbankrekening is het nodig dat je je postadres ook even aan mij mailt. Als je dat niet doet loop je de kans, dat het postadres niet goed overkomt vanaf het overschrijvingsformulier of het internetbankier-formulier en ik je boekje niet kan opsturen.

Normaal stuur ik je bestelling dezelfde of de volgende dag op. Als je dus een week na het bestellen nog niets hebt ontvangen, dan is er ergens iets fout gegaan. Mail of bel dan gerust, dan komen we er samen hopelijk uit.

Houd in vakantieperiodes rekening met langere levertijden!

Bankrekeningnummer

NL64RABO0162261764 (Rabobank)

T.n.v.

Anne Cool, Capelle a/d IJssel

Onder vermelding van:

1. WvV

2. Aantal exemplaren

3. Straatnaam +  huisnummer (Niet vergeten!)

4. Postcode + woonplaats (Niet vergeten!)

Ben je een zakelijke besteller, en wil je ‘Wild van Vilt’ gaan verkopen in je winkel of tijdens workshops, neem even contact met me op, dan stuur ik wat informatie toe over winkelierskortingen en verzendkosten.

Heb je vragen, of wil je meer informatie over ‘Wild van Vilt’ of ‘Falling for Felt’, neem ook dan gerust contact met mij op.

Bestellen vanuit België

Helaas zijn de verzendtarieven naar België onlangs  extreem gestegen. Daarom kan ik helaas niet langer die kosten voor mijn rekening nemen.

Het verzenden van één boekje vanuit Nederland kost nu €9,31. Als je als particulier vanuit België een boekje bij me bestelt, kost dat dus €15,95 plus €9,31, is €25,26.

Ik kan me voorstellen dat je dat te veel vindt. Je zou in België kunnen informeren bij een hobbywinkel zoals De Banier Creatief, of ze Wild van Vilt verkopen.

Bij het overboeken vanuit België moeten twee codes vermeld worden. Mijn IBAN-nummer: NL64RABO0162261764 en mijn BIC-code: RABONL2U.

Deze twee codes kun je op het overschrijvingsformulier vermelden en als dit problemen oplevert kun je het overschrijven op het bankkantoor laten uitvoeren. Als er dan nog problemen zijn, is het nog mogelijk een Rabobank op te zoeken om assistentie te vragen.

En stuur me even een mailtje zodra je je bestelling hebt gedaan. Ik kijk niet elke dag op m’n bankrekening.