Over ‘Wild van Vilt’

In deze nieuwe uitgave van ‘Wild van Vilt’ vindt je natvilt- en naaldviltprojecten beschreven. Zowel voor natvilten als naaldvilten geldt, dat je zonder ervaring en met weinig voorbereiding of gereedschap met behulp van ‘Wild van Vilt’ in korte tijd iets leuks kunt maken. Zoals een dubbele armband, een bloem of een paar babyslofjes met natvilten; een balletje of een hartje met naaldvilten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met meer dan driehonderd kleurenfoto’s.

Wild van Vilt 5e druk Pagina 54 Anne Cool

Als je eenmaal iets eenvoudigs geprobeerd hebt, dan wil je al gauw verder. Dan kun je proberen dat kleurige tasje te vilten of dat gekke hondje te prikken.

Wild van Vilt 5e druk Pagina 81 Anne Cool

‘Wild van Vilt’ biedt ook genoeg eenvoudige voorbeelden om met kinderen te maken. En door al die foto’s bij de beschrijvingen kun je, beginner of gevorderde, met dit boekje als begeleiding direct aan de slag.

En je zult zien, dat de vorm- en kleurmogelijkheden met vilt eindeloos zijn en dat er dingen uit je vingers komen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden. Zo werkt dat, als je eenmaal wild bent van vilt…

  • ‘Wild van Vilt’ heeft als formaat 20 x 20 cm
  • ‘Wild van Vilt’ heeft 84 pagina’s met meer dan 300 kleurenfoto’s
  • ‘Wild van Vilt’ kost per stuk €15,95 (voor particulieren geen verzendkosten)
  • Ben je wederverkoper? Stuur me even een mailtje.
  • ‘Wild van Vilt’ heeft als ISBN 978-90-813661-0-6