Viltworkshop ‘Engelse drop’ thuis in Capelle

Van fijn Merino naaldvlies kun je heel eenvoudig Engelse drop maken. De snoepjes worden mooi stevig en gelijkmatig van vorm.

Anne Cool Engelse drop Viltworkshop

In de workshop maakt iedereen één of meer  soorten snoep die er in een zak Engelse drop voorkomen.

Anne Cool Engelse drop Viltworkshop

Alle worsten en plakken snoep  worden gesneden of geknipt.

Anne Cool Engelse drop Viltworkshop

En dan gaan we de soorten snoepjes uitwisselen, zodat iedereen een bergje Engelse drop heeft waar alle soorten in voorkomen.

Anne Cool Engelse drop Viltworkshop

Dat is genoeg om bijvoorbeeld een ketting van te rijgen, of een armband plus oorhangers. Misschien kun je dan nog een zakje vullen met de rest! Je kan dus zelf kiezen wat je van de snoepjes maakt.

Ervaring met vilt maken is voor deze workshop niet nodig. Geschikt voor iedereen vanaf een jaar of twaalf. Ook heren zijn welkom!

Anne Cool Engelse drop Viltworkshop

Hieronder de eerstvolgende workshopdag. Wil je liever op een dag door de week of wil je met een groep komen (4 tot 6 personen), neem dan even contact met me op. Dan kiezen we samen een geschikte dag uit.

Ook is er een mogelijkheid dat ik deze workshop ‘op bestelling’ geef. Bij mij thuis op onderstaand adres, of op een locatie naar jouw keuze. Als jij een geschikte ruimte hebt, kom ik graag.

Vermeld in je inschrijfmail de workshopdatum, je naam, telefoonnummer en emailadres. Ik stuur je  dan een ontvangstbevestiging. Zodra het minimale aantal deelnemers zich heeft ingeschreven gaat de workshop door. Uiterlijk een week  vóór de workshopdatum laat ik weten of dit het geval is.

Omdat het maken van de Engelse drop een groepsproduct is, is het prettig als je bij verhindering dit bij tijds, minstens een week van tevoren, laat weten. De deelnemers hebben elkaar nodig om het complete Engelse drop assortiment te maken! (Zie de uitleg bij de foto’s.) Ik verheug me op je komst.

De kosten mogen voldaan worden aan het begin van de workshopdag.

Heb je vragen? Mail of bel me gerust.

annecool@xs4all.nl

06 5190 5895

Eerstvolgende workshopdag

Datum: Op aanvraag
Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: Sint Francisbaai 4 Capelle a/d IJssel
Kosten: €35,- per persoon
Inbegrepen: Materialen, koffie & thee
Deelnemers: Minimaal 4, maximaal 6 personen
 Inschrijven:  annecool@xs4all.nl