Viltworkshops bij Handwerkatelier Sari

Sinds een paar jaar geef ik workshops ‘natvilten’ in het gezellige Handwerkatelier Sari in Den Haag.  Het zijn steeds losse workshops van een hele dag, meestal een zaterdag. Je kunt zelf kiezen wat je wilt maken: bijvoorbeeld een hoed (hoed met rand, muts, baret), een tas (met klep, open model) of een paar sloffen.

Anne Cool Workshop Handwerkatelier Sari

Gedurende zo’n dagworkshop word je intensief begeleid en ga je aan het eind van de dag wel degelijk met een vilten product naar huis waarvan je niet had verwacht dat jij dat kon maken!

Anne Cool workshop vilt maken Handwerkatelier Sari Den Haag

Vind je een hele dag te veel, dan kun je ook een halve dag komen vilten. Je kunt dan bijvoorbeeld wat kleinere voorwerpen maken, zoals een paar bloemen, of wat Engelse drop voor een ketting, een lap vilt met je eigen patroon (strepen, Burberryruiten!, stippen, enz.), of je komt met een eigen idee.
De gevorderden komen vaak terug om nieuwe technieken te leren, te zien wat anderen maken en natuurlijk voor de gezelligheid! Bovendien kun je bij Sari lekker doorwerken want er wordt gezorgd voor koffie, thee en broodjes!

Kijk voor nog meer informatie en inschrijving op de site: www.handwerkateliersari.nl

Eerstvolgende workshopdag

Datum: Nog geen workshops gepland
Duur: Eén hele dag
Tijd: 10:00-16:00 uur
Locatie: Hyacinthweg 53, 2565 RG Den Haag
Kosten: €70,-/€40,- (halve dag) per persoon
Inbegrepen: Materialen, koffie & thee, lunch (i.g.v. hele dag)
Deelnemers: Maximaal 6 personen